MIJN CONTACTGEGEVENS

Chef Jean 'gastronomie & wijn'

Brasschaat - Antwerpen
0493 50 28 57
[email protected]

Contacteer mij

OPENINGSUREN

Ik ben alle dagen op afspraak beschikbaar, ook op zon- en feestdagen. Tot ca. 50 km rond Brasschaat-Antwerpen.

PRIVEDINERS

Chef aan huis voor privédiner

Op zoek naar een chef met kennis van zaken om van uw diner een culinaire topper te maken? Van mediterrane tapas tot een diner met de allure van een sterrenrestaurant. Altijd volledig met u afgestemd. We bespreken alles, van menu tot prijs. "Tailor made"

Uw wensen + ons vakmanschap = culinair genieten

We gaan met u rond de tafel zitten om te polsen naar uw wensen en budget. Op basis daarvan kunnen wij een aantal suggesties doen. Heeft u zelf een idee? Leg het ons gerust voor en we bekijken de mogelijkheden. Doe beroep op onze gastronomische kennis en we maken van uw evenement een culinair feest.

 De K van Kwaliteit.

De kwaliteit van de gerechten staat of valt met de producten die gebruikt worden. Wij maken er dan ook een punt van om voornamelijk met ingrediënten van lokale leveranciers te werken. Zo kan de kwaliteit van de producten het beste gewaarborgd worden.

 Bijpassende wijnen

Voor alle arrangementen kunt u ook kiezen voor een bijpassend wijnarrangement. Als chef-sommelier sta ik garant voor mooie wijnen en een verrassende smaaksensatie. Elke wijn is door mij geselecteerd en geïmporteerd.

 Plan uw culinair feest nu

Bent u van plan om uw gasten in de watten te leggen? Contacteer ons vandaag nog en we bespreken met plezier de mogelijkheden.